מחקתם בטעות אנשי קשר ואתם רוצים להחזיר אותם? אין בעיה. המערכת שומרת את פרטי אנשי הקשר למשך חצי שנה ותוכלו לטעון אותם מחדש למערכת.nnכדי לצפות באנשי הקשר המחוקים יש ללחוץ – מכל מקום במערכת – על סמל אנשי הקשר () שמופיע בצד שמאל למעלה ולאחר מכן בתפריט הימני על אנשי קשר > מחוקים.nn nn
